Jobs In Optiek

Ontdek waar e-people voor staat - 

Over Ons

E-people is ontstaan eind 2021 en focust zich volledig op de optieksector.

In Vlaanderen doet e-people aan actieve rekrutering, passieve rekrutering (job board), het aanbieden van ondersteuning bij het voeren van sollicitatiegesprekken en freelance activiteiten met betrekking tot belangrijke randzaken waarmee een onderneming in de optiek geconfronteerd kan worden.

In Nederland (Eye People) gaat de focus uit naar het aanbieden van een vacaturewebsite voor al wie werk zoekt of wenst aan te bieden in de optiek.

Naast deze activiteiten is e-people 50% eigenaar van het Belgisch brillenmerk Vanilla Eyes welk werd gelanceerd begin November 2023.

E-People favicon

Missie van e-people

Het ultieme doel van e-people is om een vertrouwenspartner te worden voor werkgevers en werknemers in de optieksector.

Enerzijds door werknemers met interesse in of op zoek naar een andere job in de optiek met raad en daad bij te staan zodat ze een goed geïnformeerde keuze te maken.

Anderzijds door ondernemingen in de optiek te ondersteunen in hun zoektocht naar medewerkers en in domeinen waarmee ze (eventueel) minder voeling hebben.

Dit doet e-people door het aanbieden van flexibele mogelijkheden om nieuwe medewerkers aan te trekken via een zeer competitief tarief, begeleiden bij het interviewen van sollicitanten, freelance mogelijkheden met betrekking tot (bijna) alle randzaken.