Vacature Optometrist

Wil jij een nieuwe stap zetten in je carrière als opticien of optometrist? E-people biedt jou de unieke kans waarmee je jouw persoonlijke vereisten, voorkeuren, communicatieve vaardigheden en ambities kunt combineren met onze brede selectie aan vacatures optometrist in de oogzorg. Bekijk hieronder hoe of ontdek nieuwe vacatures en solliciteer vandaag nog!

Je hebt Interesse in brillen, contactlenzen, oogmetingen en je bent leergierig maar beschikt nog niet over een erkend diploma opticien of optometrist? Ontdek dan de mogelijkheden als nieuw talent waarbij je kan starten als verkoper en doorgroeien naar opticien.

BEKIJK DE NIEUWE VACATURES

 

Optometrist vacatures zoeken via e-people

Zoek jij opticien of optometrist vacatures (oogarts, optiekzaak, …) dan helpt e-people je de perfecte job en werkgever te zoeken!

Als opticien aan de slag bij ambitieuze opticien zaakvoerders voor het refractie onderzoek, werk in het atelier en ter ondersteuning van de verkoop aan klanten? Werken bij een oogkliniek waar je de oogarts ondersteunt bij technische oogmetingen en oogheelkundig onderzoek van een patiënt? Of wil jij je liever verder verdiepen in contactlenzen bij een contactlenscenter? Als jij op zoek bent naar een job waar je kan groeien in de optometrie en de laatste nieuwe ontwikkelingen in de oogzorg kan ontdekken, dan kan e-people je hierbij helpen.

Wat je wensen ook zijn als opticien optometrist, houd zeker een oog op onze vacatures en bekijk het aanbod!

jobs optometrist

vacature opticien optometrist

 

Openstaande vacatures opticien optometrist bij e-people

Bij e-people vind je jouw vacature bij zowel opticiens, optometristen, oogartsen, enzovoort, welke een gekende waarde zijn of net iets minder bekend zijn, in een nieuwe vestiging of in een bestaande winkel met exclusief karakter. De klanten waarvoor e-people werkt zijn te vinden op locatie in heel Vlaanderen. Werk je liever in de grotere steden zoals Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt? Of ben je liever een meerwaarde en versterking in een gezellig dorp?

Als jij een vacature optometrist zoekt welke je opleidingen kan aanbieden, een afwisselende functie en waar je terecht komt in een hecht team om je vaardigheden verder aan te scherpen dan ben jij bij e-people aan het juiste adres.

Ook al vind jij op dit moment nog geen passende vacature optometrist, vul zeker het contactformulier in op de website. Of neem contact op via mail (michael@e-people.be). Zo kan e-people je onmiddellijk contacteren als er jobs binnenkomen welke bij jouw wensen aansluiten!

vacature optometrist

 

Geselecteerde vacatures voor jou als opticien of optometrist

Het is de missie van e-people om je ervaring, als opticien-optometrist, te verbinden met bedrijven (oogarts, optiekzaak, ziekenhuis, …) welke passen bij jouw persoonlijke doelen en persoonlijkheid.

De opdrachtgevers, werkgevers in de optiekbranche, worden zorgvuldig geselecteerd op basis van:

  • Groeikansen en opleiding voor jou.
  • Personeelsverloop.
  • Financiële gezondheid.

Hierdoor kunnen we jou als kandidaat de beste optometrist vacatures bij topwerkgevers in de optiek aanbieden. Tijd om je professionele bachelor diploma te maximaliseren!

optometrist vacatures

opleiding opticien optometrist

 

Vooruitstrevende aanpak voor jou

E-people luistert naar jou en je ambities. Van daaruit vertrekken we om de ideale vacature opticien of optometrist in de optiek te vinden die jouw voorkeur wegdraagt.

E-people is een onafhankelijke speler en heeft er geen belang bij om de kandidaat in de richting van een bepaald bedrijf in de optieksector te duwen.

We kennen de teams waar je terechtkomt. Daardoor kan e-people goed inschatten of jij terechtkomt in het team waar jij je als opticien het best zal voelen.

Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine spelers in de sector. Wij werken zowel voor grote spelers als kleinere zelfstandigen. Wat bij e-people telt is jou de vacature voor te stellen waar jij als leergierig persoon een match mee hebt.

De motivatie van e-people is dat jij je gelukkig voelt bij een onderneming in de sector van de optiek.

vind je nieuwe job

Wat mag je verwachten als opticien-optometrist

functie toelichten

Persoonlijke (discrete) Intake

Persoonlijk gesprek waar, op basis van je persoonlijke wensen, cv en ervaring, gekeken wordt naar mogelijke werkgevers. Voor- en nadelen van een vacature worden je toegelicht en met jouw akkoord introduceren we je.

verantwoordelijkheid ziekenhuis

Sollicitatie bij klanten

We stellen je voor bij je (potentieel) nieuwe werkgever. De procedure bestaat uit, afhankelijk van het traject, 2 gesprekken en een online test. E-people blijft voor je klaarstaan als je met vragen zit!

werken salaris

Contract tekenen

De laatste stap …
Maar enkel en alleen als jij je 100% voelt bij je keuze … Proficiat met je nieuwe veelzijdige job als opticien-optometrist! Geniet ervan!

E-People favicon

 

E-people