Vacatures Opticien voor jou!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als opticien of optometrist? Fulltime of parttime? E-people biedt jou de unieke mogelijkheid als specialist waarmee je jouw persoonlijke vereisten, voorkeuren en ambities kunt combineren met onze brede selectie aan vacatures. Lees hieronder waarom of klik op de knop om de nieuwe vacatures te bekijken en solliciteer vandaag nog!

bekijk de nieuwe vacatures

 

Vacatures opticien zoeken via e-people

Zoek jij een vacature als opticien dan helpt e-people je de perfecte werkgever te zoeken!

Als opticien of optometrist aan de slag bij een optiekzaak? Werken in een oogartsenpraktijk? Solliciteren om contactlensspecialist te zijn in een contactlenscenter? Als jij op zoek bent naar een job waar je kan groeien, service bepalend is en je de nieuwste ontwikkelingen kan volgen. Dan kan e-people je hierbij helpen.

Je oog laten vallen op een vacature maar nog geen opticien?

Heb je nog geen ervaring en zoek je opleidingen zodat je van adviseur verkoopmedewerker kan doorgroeien naar opticien? Opticiens zijn op zoek naar nieuw talent welke ze via opleiding (intern en extern) de diverse vaardigheden van de functie aanleren. Beschik jij over een diploma secundair onderwijs en heb je interesse in ogen, monturen, oogmetingen, contactlenzen, glazen en de nieuwste trends? Dan kan jij er op rekenen dat e-people je als verkoper koppelt aan de juiste job bij de juiste onderneming!

Wat je wensen ook zijn als opticien (of toekomstig opticien) of optometrist, houd zeker een oogje op onze vacatures!

jobs opticien

vacatures pearle opticiens

 

Openstaande vacatures bij e-people

Bij e-people vind je jouw vacature bij zowel opticiens welke een gekende waarde zijn of net iets minder bekend zijn, in een nieuwe winkel of in een bestaande winkel. De opticiens waarvoor e-people werkt zijn te vinden in elke provincie van Vlaanderen. In west-vlaanderen, oost-vlaanderen, vlaams brabant, limburg en Antwerpen.

Als jij een vacature zoekt bij opticiens welke je opleiding aanbieden en een interessant takenpakket dan ben jij bij e-people aan het juiste adres.

Niets gevonden waar je enthousiast van wordt?

Ook al vind jij op dit moment nog geen vacature opticien in een optiekzaak (of oogarts, ziekenhuis, …), vul zeker het contactformulier in op de website of contacteer ons via mail op michael@e-people.be. Zo kan e-people je onmiddellijk contacteren als er jobs binnenkomen welke bij jouw wensen aansluiten!

jobs opticien

 

Geselecteerde werkgevers voor jou als opticien

Het is de missie van e-people om je, als opticien, te verbinden met bedrijven in de optiek welke passen bij jouw persoonlijke doelen en persoonlijkheid.

De opdrachtgevers, werkgevers in de optiekbranche, worden zorgvuldig geselecteerd op basis van:

  • Groeikansen en opleiding voor jou.
  • Personeelsverloop.
  • Financiële gezondheid.

Hierdoor kunnen we jou als kandidaat de beste vacatures bij topwerkgevers in de optiek aanbieden.

opticien vacatures

opleiding opticien verkoper

 

Vooruitstrevende aanpak voor jou als opticien

E-people luistert naar jou en je ambities. Van daaruit vertrekken we om de ideale functie in de optiek te vinden die jouw voorkeur wegdraagt.

E-people is een onafhankelijke speler en heeft er geen belang bij om de kandidaat in de richting van een bepaald bedrijf in de optieksector te duwen.

We kennen de teams waar je terechtkomt. Daardoor kan e-people goed inschatten of jij terechtkomt in het team waar jij je als opticien het best zal voelen.

Wij maken geen onderscheid tussen grote of kleine spelers in de sector. Wij zijn gedreven om jou jobs voor te stellen waar jij als persoon een match mee hebt.

De motivatie van e-people is dat jij je gelukkig voelt bij een onderneming in de sector van de optiek.

jobs opticien

Wat mag je verwachten als opticien-optometrist

verwelkomen opticien studenten

Persoonlijke (discrete) Intake

Persoonlijk gesprek waar, op basis van je persoonlijke wensen, gekeken wordt naar mogelijke werkgevers. Voor- en nadelen alsook verloning worden je toegelicht en met jouw akkoord introduceren we je.

solliciteren opticien verkoper

Sollicitatie bij klanten

We stellen je voor bij je (potentieel) nieuwe werkgever. De procedure bestaat uit, afhankelijk van de werkgever, 2 gesprekken en een online test. E-people blijft voor je klaarstaan als je met vragen zit!

werken en studeren winkels

Contract tekenen

De laatste stap …
Maar enkel en alleen als jij akkoord gaat en jij je 100% voelt bij je keuze … Proficiat met je nieuwe job als opticien!

E-People favicon

 

E-people